Stubhub center

I söndags hade jag en lugn förmiddag, några gick promenad och andra gymma medans jag låg kvar i sängen. Så välbehövligt! Sen åkte vi till Stubhub center för att kolla när La Galaxy spelade. 

När vi kom fram till arenan var de folk på parkeringen som satt och grilla ihop, spela musik och hade de allmänt trevligt. Tänk om de var sån go stämning innan matcher i Sverige. 

Utanför stod de och dela ut gratis saker bara man skrev i sin mail eller svara på några frågor. 
Vi gick utanför området och köpte oss hamburgare ch satte oss i gräset. Efter der var det dags för att sätta på oss gnuggisar/tatueringar. Tatueringarna var Svenska flaggor och Sverige text.

Innanför grindarna fick vi LA skumhandske som man vinkar med på läktaren. Sen gick vi runt där inne och kollade. Så roligt att se vilken "fest" det är i USA jämfört med i Sverige. De är musik, glada miner, alla pratar med alla.. jätte kul!

När vi satt oss på våra platser så insåg vi snabbt att vi valt bra sida eftersom Zlatan gjorde mål efter 10 minuter in i matchen och vi satt precis där. Men när matchen hade hållt på i kanske 30 minuter så dog vi av värme, vi satt mitt i solen.

Så till halvlek gick vi till andra sidan där det var skugga för där fanns lediga platser som vi hade spanat in. Där satt vi kanon sista tiden och såg i alla fall Zlatan försöka sätta in bollen nån gång. Matchen slutade 3-0, så det var kul att se en vinst och hur alla älskar Zlatan här med!  
Vi hade på oss Sverige tröjor och tatueringarna och när folk såg oss där inne log dom, hälsade, ropa Zlatan. ja allt möjigt. Så kul!

När Zlatan gick ut ifrån arenan ropade ett litet barn på han så då vände han sig om och vinka och då kändes de som om han såg våra blå gula tröjor.. han började le väldig mycke. De kändes lite så, eller vi kan ju hoppas 😉

En lyckad dag avslutades med en god nattsömn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0