Jag å hon!


Juste

Har hört några gånger att jag och tiias är såå lika. Men denna bilden säger väll bara att jag är knäpp och han klarar inte av mig haha...
Godnatt!

Nu är det verkligen dags att sova. Ska upp för att köra farmor till sjukhuset i morgon. Så jag ska upp vid 6 tiden.. så skönt!
Godnatt ♡
Partay!

Va ute i Göteborg igår. Dansa och skratta med goa vänner.
Ni får några bilder ifrån kvällen så får de räcka! ;)
Pussar

Bilder säger mycket. Men jag tänkte dra snabbt bara.. senaste dagarna har bestått av mys, trevligt sällskap och ögonoperation. Inte jag som
opererades för de va min kära. Såå nu ska jag inte tjata mer..
Hösten kom tidigt?

Vilket underbart väder vi har fått oss.. jag älskar ju dock hösten. Men att den skulle komma så tidigt ville inte ens jag. Men jag år nöjd över vädret ändå.. man blir så mysig av kylan, vindarna och regnet.
Jag älskar att ligga å höra regnet smattra.. samtidigt som man fryser och kryper ner under en filt... finns inget bättre! De bästa är ju dock att ha nån att lyssna på regnet med. Måste ju inte vara en partner utan en vän eller nån i familjen.

Hösten är min favorit!!
Tycker allt om dig.. ibland ;)
Träna me brorsan e gött
Grym

Han får mig alltid glad. Även om allt e kaos! Totalt bäst.
Ett leende gör allt!
Er tycker jag om!
Fredag!!
Glad tjej

Jag gillar de.. att stå framför kameran. Att få beröm för hur jag rör mig osv.
Jag tycker de är jätte roligt när folk frågar om jag kan ställa upp som modell.. man känner sig allt lite snygg då. Att man duger som man är!
Älskar den känslan att JAG är bra som jag är.. precis som du är som läser detta :) !!

Var modell för min kusins fru idag. Jag blev fotad i 3st bröllopsklänningar.. älskar såna klänningar! Hade i alla fall kanon kul! Har inte många bilder nu. Men kommer få om ett tag.


Snacka din skit.. jag ler ändå
RSS 2.0