Bättre halvan

Du e min lillebror.. bara min!!
Boom
Träna

Har så svårt att ta tag i träningen själv. Dansen går jag ju till och tränar där. Men vill träna mer.
Så nu ska jag och brorsan ut och cykla några gånger i veckan. Sen får jag ta min lite större brorsa och köra styrka och så.
Så jag börjar bli pepp nu när kag slipper själv!
Var och cykla i Lilla edet igår och de gick kanon så :)


Sommar
Så mys dag

Igår var jag hemma hos Jessica (vilma) å va me hennes barn. Fick gjort naglar på henne och klippt hennes underbara son! Sen grilla hennes kille och gjorde kanon go mat. Jätte skön och go dag!
Min favorit
Mhmmm

Sommar betyder att man måste kyla sig så man inte får solsting.. åå ja glass e den bästa lösningen. Mycke ska man inte äta om man vill ha snygg kropp å må bra... men vet ni vad.. fuck den perfekta kroppen. Ät och må underbart! :) De förtjänar vi alla!Dansen

Blir så glad när mina elever älskar mina danser.. å de e ännu roligare å få höra att föräldrarna och andra gillar det. Dom tycker vi sprider glädje och energi.. wiii då har ja lyckats :)
Summer
Fuck it
Liseberg

Minat en gång om året måste man ju till Liseberg! Igår var första dagen och de va sjukt mycket folk och mycke fick vi inte åkt heller. Men vi hade kul och jag och Pontus fick åkt Helix iallafall.. sjuuukt skön åktur. Lätt värt kön på 50 min! ;)
Stress

Igår var en stressig.. då vill jag inte veta vad idag blir! Syrran tar studenten och de händer ju inte varje dag så vi kämpar fär en kanon dag! Dock är de regn ute så hon kommer väll va grinig över de.. men de e minsta problemet! ;)
Hejjj

Sitter och får slingat hår av syrran. Dock vet jag inte än om det är värt smätan att dra ut håret ut
slinghättan. Kan bli dåligt resultat.. men men värt ett försök ;)
Ligger i hammocken

Ligger i hsmmocken efter att min mage nyss balla över. Ska snart försöka äta mer så mår ja snart prima! Hoppas ni alla har en sval och skön kväll!
Lägg dags!

Nu säger en trött Linda godnatt efter en kanon bra vecka och helg! Hoppas på en ny kanon vecka i morgon.
Puss och kram
Såå trött idag!
Vilken go långhelg!

Var ute mef båten i fredags. Premiär för i år med stora båten med familjen. Vi åkte en sväng till Lysekil och käka och sedan åkte vi sakta hemåt.
Sen igår hade vi kalas för farmor som blev 85. Så vi käka på laxbutiken och sen blev det tårta hos farmor. Dom minsta barnen ville bada så fick bli ett dopp i poolen :) jätte mys!
Idag ska jag bara slappa och fixa fransarna!
Ha en bra söndag :)
RSS 2.0