Då drar ja allt här

I tisdags på min dag så va jag på jobbet. Va där och alla gjorde mig glada.. Tills efter frukost vid halv 10 då jag stod och jobbade och en maskin låstnade ifrån taket och hamna på mitt huvud. Maskinen hänger ungefär 2 m upp i taket och väger ungefär 5 kg. Nu låter 5 kg lite, men faller den ifrån taket så blir den rätt tung. Jag fick den i huvudet gjode svin ont när de hände och alla tog hand om mig medans ja grät. Fick sedan spränghuvudverk och illa mående. Gick med chefen till sjuksyster. Hon kände och klämde överallt. Jag blödde inte ifrån huvudet så hon bädda ner mig så jag inte skulle bli värre i huvudet. Just då kände jag bara av värken i huvudet. Jag gick efter 35 min tillbaka till min arbetsplatts. Men började då känna av nacken och axlar. Sjuksyster bad mig gå hem och vila och ringa vårdcentral. Sjuksyster kallade det en lätt whipflash. Jag fick åka hem till vårdcentralen och hon sa de samma. Så ligger nu hemma och vilar upp min nacke och axlar .. Nu vet ni! Förutom allt skit så va min födelsedag bäst!
Eftersom ja inte kan borsta hår osv.. Har jag min lilkebror till hjälp. Bäst!!

Bästa!

Haft en toppen helg. Vart med mina favoriter! Börja me mys fredag me bastu, i går va de halloween party som jag och Frida fixa. Vi hade skit kul! :) idag bara slappat och städat med syrran och Frida. Underbara oktober!
Höst

Bästa mystiden.. Regn, kallt, löv överallt, kärlek, tända ljus åh. Så underbart!
jag är lycklig!

Trivs på jobbet, mina vänner e bäst, dansrn går bra.. Allt e bra!
På bilden e jag och Charlie på jobbet :)
Naglar nr 2

Gjorde naglar på mig själv när jag ändå höll på :D
Nöjd ändå

Nöjd för att ha gjort mina första lösnaglar på syrran. Ska fortsätta öva... Övning ger färdighet!? ;-)
Helg är det!

Jag kan andas ut och göra andra saker än stressa. Så underbart! Älskar helgen och uppskattar den verkligen!
Hoppas ni tar vara på era lediga dar och gör de som får er att koppla av och kunna andas ut. Bara släppa jobbiga tankar osv.
Nu ska jag dansa för de får mig att må bra.
Min dans, min stil
RSS 2.0