Pacific Beach

Igår packade vi ihop väskorna för näst sista stoppet på denna resa.

Vi börja åka till Science center som ligger i LA. Det var ett stort museeum med allt möjligt i. Det var lite likt Universeum fast mycket större.

\nVi var där för att kolla rymd grejer. Alltifrån satelliter, rymdfärja, rymdkapslar till rymddräkter såg vi, de häftiga är att se hur stora alla saker är  i  verkligheten.


Efter det drog vi vidare till Santa Monica Place som är ett shopping center där käkade vi lunch. När vi käkat klart gick vi en promenad till Santa Monica Pier för en promenad på piren och kolla läget. Vi fortsatte längs med stranden och kollade när folk tränade. Folk hängde i ringar, klättrade i rep och körde yoga. De va ett par som körde par yoga tror ja att det var i alla fall haha. Så kul att se dom samarbeta och snurra runt varandra, sån styrka!

Vi drog sedan vidare ner mot San Diego till vårat nästa boende. Men först åkte vi igenom Compton, jössös vilken slum det var. Det var galler på fönsterna, lösa hundar, nästan alla affärer va stängda.. inget var liksom fräscht. 

\nNär vi åkte igenom Compton, så drog vi vidare och kom till vårat hus som vi ska bo i fram till nästa vecka, osäker på dag. Men så skönt att va på samma ställe ett bra tag nu!

Nu bor vi i Pacific Beach, lugnt område och skön temperatur ute, inte sett någon sol än men den kommer väll så småningom 😊

Första dagen i San Diego nu och det har varit en lugn dag, inte gjort mycket utan bara handlat. Efter mat i magen så är nu klockan 17.00 och ska vi bada i jacuzzin som står på bakgården och bara ta det lugnt hela kvällen! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0