Ajabaja!

Jaa nu är jag här igen.. hehe! Förlåt att jag försvinner ibland. Just nu är jag här för att stanna ;)

Ligger just nu i sägen och lyssnar på Amaranthe, så gött! Livet leker? ;) 
Gymma i morse och snart e de dansträning. Ska bara käka innan! :)
Helgen är fullbokade och tur är väl det så man slipper sitta själv just nu.. inte de bästa känner ja!

Ska få träffa mina gamla kompisar i morgon, kommer bli rikitgt mysigt! :) 

 

Ja..

Varför kan inte jag? Varför kan inte jag må bra och göra roliga saker som alla andra i min ålder gör. Känner mig hindrad.. Måste vara nära till tabletter som inte funkar längre, måste vara nära till nått som jag kan sitta på ..
Min mage går i perioder hela tiden och just nu orkar varken jag eller magen mer.. Magen är igång och bråkar både dag som natt.. Jag vill också vara frisk, slippa min magkatarr.. Skulle kunna göra vad som helst för att må bra och ha kul som alla andra ..

Folk har inte trott på mig... och det är fortfarande så! "så ont kan det väl inte göra?!" eller "men du har ju alltid ont i magen.." de e dom meningarn  jag hör mest.. 
Ni ska inte leva med någon som har problem som ni inte klarar av att höra om.. Om jag har problem med magen så  får killen jag hittar leva med det eller dra. Det gäller samma när det gäller med att hitta nya kompisar... 

 

Mitt liv suger

 

 


She said love don't come easy

Lyssnat på den låten hela morgonen! Så himla go och svängig.. ett stort plus är att man blir glad på köpet! :)

Nu blir det tandläkarn för min dal, sen ut och gå och köra lite styrka och sen mya med pappa och mamma och sen iväg och klippa lillstumpan. Tar kort sen och lägger upp tänkte jag mig! Bara jag kommer ihåg ;) haha. Har fått sämre minne känner jag .. ursh!

PUSS OCH KRAM

 

RSS 2.0