FBI

Var och tog lite bilder hos en kompis för några helger sen! Blev faktiskt nöjd :)
Lite gadd idag


Backstreet boys i fredags ;)
Skön dag!
Torsdag

Idag ska jag städa, slappa och komma på dom sista dansstegen .. om jag hinner! Så idag blir de inre många knop gjorda. Men man får ha sånna dagar!
Ha en bra dag folket :)
True
Kan de bli bättre?!

Våren är här..äntligen! Åh vad jag har längtat. Skönt att slippa varma tjocka kläder! Igår och idag satt jag i solen ett tag och de va såå skönt!
Fuck it..
Måndag

Dags för ut och söka jobb. Håll tummarna för mig! :)
Trött tjej på en söndag

Ligger i sängen och kan inte sova! Hoppas på att kunna koppla av i min nacke och rygg snart. De spänner så mycke så att de gör ont! Så försöker koppla av på bästa sätt! Hoppas alla har haft en trevlig helg!!Han gör mig glad!
Hatar

Hata är ett stort ord. Men jag hatar när folk snackar skit.. de finns inget värre. De värsta är när nära folk ljuger om mig för att dom själva ska se bra ut.. eller när folk ljuger för att dom tror att de ska göra situationen bättre. De värsta är nog när folk fortsätter ljuga när man frågar varför dom ljög.. haha.
Allt är bullshit!!
Lite sömn=sjuk Linda

Ja de blev skit! Händer så roliga saker hela tiden så får sömnbrist..och när jag väl kan sova en hel kväll så gör ja de inte.. Tror de får bli ändring på detta om min kropp ska palla! Blir alltid sjuk när jag sover för lite.RSS 2.0