LA

Dessa två dagari LA har vart galna. Har settså mycke och allt på våran "to do" lista är klar!
Igår var vi på Universal studios. De va sjukt kul att få åka attraktioner som hade 3D skärmar. Svårt att förklara men sjukt kul! 

Idag går planet hem

Hopp å hej

Nu har vi bytt ställe igen för näst sista gången på denna resa. Igår tog vi bilen ifrån La jolla över bergen till Indian wells. Vi bor hos några bekanta till dom som jag är med. 

Här är de 10 grader varmare, så de är som i Florida bara att de inte är så fuktigt så här kan man andas. Men vi är ute i öknen så de är väldigt tort. Förutom där dom bor bland golfbanorna. 
De va sjukt när man åkte uppe i bergen och kollande ner. De va berg och stenar å nere på marken var de jätte grönt.. haha!

I morgon åker vi vidare emot Los Angeles dom sista dagarna!

Godnatt säger jag och godmorgon säger ni! 


Kajak

Idag har vi paddlat kajak. Så svårt när man paddlar två och inte kan samarbeta haha! Men vi kom på de tillslut eller ja jag hade fattat men inte han där bak ;) haha! Skämt å sido.. de va i alla fall grymt kul! 
Slarv linda..

Ooopsi.. inte igen! Haha förlåt meeen vi har så fullspäckade dagar här i Kalifornien. Innan hade vi mer slappar tider. Nu är man helt slut när man ska lägga sig. 

Igår var en skön dag! Vi var och kollade en gammal militär kyrkogård bland annat. Å de va precis som på film.. massa stora gräsmattor med vita stenar. Sen bada vi och fick fin besök!

Idag har vi lånat bräda och kört paddling. Vi tänkte att detta kommer aldrig gå. För igår såg vi några som aldrig kom upp.. meen de va faktiskt lätt. 
Jätteskönt att bara glida runt! Sen var ju solen framme hela tiden när man stod där så bränna har vi alla fått! 

I morgon blir det att åka till ett shoppingcentrum vid gränsen vid Mexico. Spännande att se gränsen där!

Nu ska jag snart sova hoppas jag! 


RSS 2.0