Morro bay

Igår hände inget speciellt, vi solade lite och var och kollade i affärer på kvällen. Idag har vi varit på val safari ute till havs i Monterey. Jag tänkte att jaja får vi se en så är vi väl glada. Men jäklar va häftigt det var när sälarna och valarna samarbetade och fånga ihop fisken. Det var hur många sälar som helst.. säkert över hundra och kanske   10 olika valar. Man såg inte alla valar samtidigt men det var fräckt ändå!

När sälarna kom upp ifrån djupa vattnet med all fisk fångade emellan sig så såg det ut som de kokade i vattnet när sälarna simma omkring. Jätte svårt att förklara men man kan säkert google hur dom gör för att samla fisken upp till ytan. Har tyvärr inga bra bilder här på det. Får lägga upp när jag har kommit hem på en summering av resan 🙂

Efrer det åkte vi på Highway one hela vägen ner till Morro bay.

Jättefin väg med många ställen man kunde stanna på och ta bilder av hav, berg/klippor och broar. Dåligt dock med tank station så ska man köra den så får man tanka innan man kör på. Vi hitta en tankstation där vi var tvugna att tanka för vi hade så lite och på de stället var det nästan dubbelt så dyrt.

Nu är vi framme i Morro bay för att sova en natt innan vi drar vidare emot LA!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0